Dubaj

Sziasztok. Hoztam nektek egy bejegyzést, ugyanis Sheri Dubajban járt, amiről rengeteg képet posztolt nekünk, rajongóknak. A fent látott képből ítélve, nem csak azért utazott ki, hogy megnézze a nevezetességeket, hanem fel is lépett. Sok-sok gyönyörű helyen járt, viszont a Facebook oldalán kifejtette, hogy neki hiányoztak a történelmi nevezetességek. Úgyhogy véleményem szerint nem volt 100%-osan megelégedve a hellyel, de mivel sok képet csinált biztosan tetszett neki amiket látott. Instagramon is megosztott néhány képet, és az egyik képhez érkezett egy komment, hogy "Éljenek a dubajozó lányok". Erre Sheri is reagált, de én sem hagyhattam szó nélkül, ezért reagáltam én is a kommentre. Készítettem egy screenshotot is, ahol ti is el tudjátok olvasni ezt, ugyanis a komment már ki lett törölve a kép alól. Nem tudom, hogy a komment írója, vagy Sehi törölte, de a lényeg, hogy nekem megvan. Ezt láthatjátok az alábbi képen.

A posztjaiból ítélve, körülbelül 4-5 napot töltött Dubajban ahol 2 barátnője is vele tartott, a képeken ők is láthatóak. A blog Facebook oldalára töltöttem fel azokat a képeket amiket sikerült gyűjtenem nektek, viszont ide is betettem párat nektek. :) Szerintem minden képen nagyon szép volt, mint mindig. Ha a többire is kíváncsiak vagytok akkor kattintsatok IDE. :) Jó nézelődést.

Nyitás

Sziasztok. Ezen a blogon Dj Seherezaderól olvashattok híreket, és hozok nektek róla képeket is. Van egy instagram es egy fb rajongói oldal is, amiket szintén én csinálok,de én úgy gondolom, hogy írni is szeretnék róla mert az úgy jobb. Azért is gondoltam erre a blogra, mert nincs üzemelő rajongói oldal róla, pedig szerintem megérdemli, ha mondjuk mást nem is nézünk, csak a munkásságát, már akkor is megérdemli. De ez mellett a személyisége is jó szerintem. Bár személyesen nem ismerem,csak azt tudom amit a TV-ben vagy az interneten látok, de azt kell mondanom, hogy biztos vagyok abban, hogy kedves ember. :) Ha meg szeretnéd ismerni akkor tarts velem te is, kövesd figyelemmel a legfrissebb híreket róla! A fenti kép az egyike a legfrissebb promó fotóinak, ezért ehhez a nyitási bejegyzéshez ezt választottam. :) A bejegyzés lényege, hogy mától nyitva áll a djseherezade.eblog.hu, az egyetlen üzemelő Dj Seherezade rajongói oldal! :)